Bedste danske bookmakere

Danmark er et af de lande i verden, hvor oddset er meget populært. Det er især i fodbold, at oddset bliver anerkendt som en essentiel del af spillet. Men mange andre sportsgrene, giver mulighed for at lave væddemål. Dette involvere blandt andet, hestevæddeløb, tennis, håndbold og endda dronningens nytårstale. Den sidstnævnte er en unik mulighed inden for oddset og giver mulighed for blandt andet at vædde med hvad dronningen siger.

I og med at der findes en stor popularitet inden for væddemål, findes der også mange bookmakere. Disse fungere som det led, der leder væddemålene. Væddemålene kan forekomme som et fysisk odds eller som odds på nettet, hvor man digitalt kan navigere rundt i de forskellige kampe og muligheder.

Bonus
Omsæt 500 kr og modtag et 500 kr freebet
4,7 stjerner4,7 stjerner4,7 stjerner4,7 stjerner
anmeldelse
SPIL NU
Bonus
100% op til 1000 kr.
4,9 stjerner4,9 stjerner4,9 stjerner4,9 stjerner
anmeldelse
SPIL NU
Bonus
Væddemålskreditter op til 1.000 kr.
4,1 stjerner4,1 stjerner4,1 stjerner4,1 stjerner
anmeldelse
SPIL NU
Bonus
Få op til 500 kr. hvis du taber på dit første spil
4,89 stjerner4,89 stjerner4,89 stjerner4,89 stjerner
anmeldelse
SPIL NU

Hvilke hjemmesider kan kalde sig danske bookmakere?

Her på siden linker vi til de bedste danske bookmakere, men dette kræver at odds siderne lever op til en række krav. Dette er reguleret af den danske spillemyndighed og udgør en vigtig rolle i forhold til at få en licensaftale som dansk bookmaker. Disse restriktioner og regler, er lavet for at undgå snyd. Dette er klart til brugernes fordel, og man bør derfor kun vælge de bookmakere som lever op til kravene og har dansk spillelicens.

En række af kravene er for eksempel:

  • Bookmaker hjemmesiden skal foregå på dansk
  • Der skal kræves NemID for at tage siden i brug
  • På siden skal der vises et bevis på at bookmakeren er kvalificeret og har licens, dette skal gives af de danske spillemyndigheder
  • Bookmakeren skal betale skat og afgifter til den danske stat

Der er mange gode grunde til at være opmærksom på, om en bookmaker har dansk spillelicens. Dette giver nemlig gode fordele, som sikkerhed og troværdighed. Men også helt simpelt at hjemmesiden betaler skat, brugerne kan derfor få deres gevinst udbetalt helt skattefrit.

Hvordan vælger man den rette bookmaker?

Det kan være svært at vælge præcis den hjemmeside, der passer ens personlige behov. Der er nemlig rigtig mange bookmakere i den digitale verden. Der findes dog en række egenskaber som en god bookmaker, bør kvalificere sig under. Dette involvere blandt andet den licens aftale, som beskrevet ovenover. Men også helt afgjort om siden tilbyder gode registrerings bonus og odds bonus, da dette kan give den bedst mulige start på en odds site.

Her på siden har vi nøje udvalgt en række, af de bedste bookmakere på det danske marked. Med disse kan der med sikkerhed nydes et troværdigt væddemål, uden risiko for at blive snydt.

Hvad er forskellen på bookmakere med dansk spillelicens og EU licens?

Der kan dog også findes bookmakere, som har valgt at få licens i andre EU lande end Danmark. Her gør en række regler sig gældende, de skal for eksempel betales dansk skat. Dette gør at mange bookmakere fokusere på andre lande i verden, da der i Danmark er forholdsvis strenge restriktioner. De danske bookmakere har langt strengere krav i forhold til markedsføring og promovering af bonus odds, end udenlandske. Derudover tilbyder de ikke den samme sikkerhed, i forhold til danske bookmakere som fungere med NemID. Dette kan skabe utryghed hos den individuelle bruger.

Det er dog lovligt for Danskere, at oddse hos en bookmaker med EU licens. Udbetalingen sker også her 100% skattefrit. En stor ulempe er dog at der ikke er mulighed for at klage til den danske spillemyndighed, ved opståede problemer.

Odds på dronningens nytårstale hos danske bookmakere og meget mere

Hos langt de fleste af de bedste danske bookmakere, har du mulighed for at oddse på de største events i danmark så som fx hvilke ord dronningen siger i hendes nytårstale i år, hvem der vinder det danske melodi grandprix og meget mere. Hvis du vælger at oprette en spillekonto hos en af de bedste danske bookmakere har du derfor altid mulighed for at spille på en ny og sjov måde.

Indhold opdateret d. 8. januar 2023