CSGO Betting

De bedste CSGO bettingsider på nettet

Bonus
Omsæt 500 kr og modtag et 500 kr freebet
4,7 stjerner4,7 stjerner4,7 stjerner4,7 stjerner
anmeldelse
SPIL NU
Bonus
100% op til 1000 kr.
4,9 stjerner4,9 stjerner4,9 stjerner4,9 stjerner
anmeldelse
SPIL NU
Bonus
Få op til 500 kr. hvis du taber på dit første spil
4,89 stjerner4,89 stjerner4,89 stjerner4,89 stjerner
anmeldelse
SPIL NU

Hvad er CSGO?

CSGO eller Counter-Strike: Global Offensive er et FPS (first-person shooter) spil, hvor man enten starter som terrorist eller anti-terrorist. Hvis man bliver skudt i en runde spawner/genopstår man først på ny igen i næste runde. Terroristerne mål er at montere en bombe i en af to bombezoner (A eller B). Anti-terroristernes opgave er at holde modstanderholdet fra bombestederne. I andre baner er målet at tilbageholde de gidsler der er blevet taget eller at befrie dem, hvis du spiller som anti-terrorist. Dette gøres ved at lokalisere stedet hvor de opholder sig. Når du når tæt nok på gidslerne kan du få dem til at følge efter dig, og derefter bringe dem i sikkerhed, der hvor du startede.

Der er lidt forskellige måder at vinde en runde på, anti-terroristerne kan vinde en runde ved at:

  • Dræbe alle modstandere
  • Afmontere bomben
  • Tiden løber ud, inden at bomben er sat
  • Befri gidslerne

Terroristerne kan vinde en runde ved at:

  • Montere bomben i zone A eller B og beskytte den i det angivne antal sekunder
  • Dræbe alle modstandere
  • Sørge for at gidslerne ikke bliver befriet inden tiden rinder ud
Counter Strike Global Offensive

CSGO er stadig meget populært selvom det blev udgivet i 2013

Counter-strike var oprindeligt et add-on til spillet Half-Life, men da Counter-strike tilbød en bedre multiplayer platform, overtog dette spil hurtigt opmærksomheden fra de mange spillere. Spillet har været populært i snart to årtier og er et af de mest spillede online multiplayer spil. CSGO er fra 2012 og er et af de mest populære spil i professionel eSport og i danmark.

CSGO var desuden et af de første spil, der fik sponsorer med på vognen og de kunne dermed tjene penge på den måde.

Hvor mange spiller CSGO?

Selvom CSGO er et gammelt spil, er det stadig utrolig populært. I december måned 2019 var der over 20 millioner unikke spillere der kæmpede imod hinanden. Selvom spillet fra 2012 har en lang række år på bagen, er det altså stadig et af de mest populære spil.

CSGO betting med dansk licens

Alle bookmakere du finder på vores CSGO betting liste har den danske spillelicens. Dette har en lang række fordele for dig som spiller. Det betyder blandt andet at siden løbende bliver kontrolleret for snyd og at du har ret til at klage, og blive hørt, hvis du oplever noget mistænksomt på en spilleside.

Derudover er alle de gevinster du vinder på siderne skattefrie, hvilket betyder at når du udbetaler en gevinst, skal du ikke foretage dig noget skattemæssigt, da betting siden allerede har taget sig af denne del.

Spil på de største CSGO kampe og turneringer

I online turneringer spiller man skiftevis som terrorist og anti-terrorist. Der spilles til i turneringer bedst ud af 30 og det hold der først vinder 16 runder har dermed vundet. Efter 15 runder byttes der rundt, så terroristerne starter som anti-terrorister og omvendt. Hvis der står 15-15 (uafgjort), spilles der indtil en vinder er fundet.

Det er muligt at foretage CSGO betting på rigtig mange turneringer efterhånden og udbuddet bliver kun større i takt med at flere og flere efterspørger denne form for betting.

De forskellige betting muligheder indenfor CSGO

Når du vil bette på CSGO har du ofte en række muligheder for at foretage forskellige bets.

Du kan først og fremmest lave odds live, hvilket kan være med til at øge dine vinderchancer, da du kan se hvordan de to hold spiller på dagen og derefter træffe din betting beslutning.

Hvis du har oddset på fodbold eller andre sportsgrene vil du med stor sandsynlighed have stødt på begrebet ‘handikap’. Det er også muligt at lave en CSGO betting med handikap. Hvis du ikke er bekendt med begrebet betyder det blot, at det ene hold starter med en ‘usynlig’ fordel som gør at de skal bruge færre point for at dit odds går hjem. Dette kan være en måde, at gøre dit odds mere sikkert, men det betyder oftest også at din gevinst vil være lidt mindre, da risiko og gevinst hænger sammen.

Udover de to ovenstående vil du på de fleste sider vi anbefaler, have mulighed for at oddse på, hvilket hold der vinder det enkelte map/bane.

Der er omkring 23 millioner aktive spillere af CSGO

Counter Strike Global Offensive

CSGO – en eSport præget af danske hold

Der er mange hold i verdensklasse i danmark. Det mest populære og kendte hold er uden tvivl Astralis, som uden tvivl er et af de bedste hold i verden. Holdet blev startet med økonomisk hjælp fra IT-millionæren Tommy Ahlers i 2016. Udover Astralis findes der rigtig mange mindre kendte hold som du også har mulighed for at spille på hos mange af de eSports bookmakere som vi henviser til ovenfor.

Velkomstbonusser og CSGO betting

Det er bestemt muligt at få gavn af de mange fede velkomstbonusser og kombinere disse med din CSGO betting. De fleste almindelige betting udbydere tilbyder nemlig også CSGO betting og du kan derfor gøre brug af deres aktive velkomstbonusser og på den måde få flere penge at spille for.

Du skal som altid med velkomstbonusser læse betingelserne godt igennem, da der kan være gennemspilskrav og lignende, som gør at du fx skal spille for x-antal gange, førend at du kan få din gevinst udbetalt. Dette er træls at finde ud af når du regner med at kunne hæve din gevinst ud med det samme, og du skal derfor sikre dig, at betingelserne stemmer overens med dine forventninger inden du takker ja til en velkomstbonus.

Der er dog forskel på, hvor meget fokus de har på lige netop CSGO, og det kan derfor være en god idé at teste en eller flere fra ovenstående liste, da de har stort fokus på ligenetop CSGO betting.

CSGO betting med dansk licens

 

Find den bedste eSport bookmaker

På vores liste finder du de mest populære og sikre steder at bruge som eSport bookmaker. De CSGO betting sider vi henviser til, er nøje udvalgte og har alle styr på sikkerhed såvel som support, så du er sikker på, at alt foregår lige efter bogen.

Der findes rigtig mange eSports bookmakere og det er derfor nødvendigt med en liste og guide, så du ikke behøver at prøve de mange betting sider af, før du finder den helt rigtige.

Vi håber at du kommer godt videre i din søgen og at en af de eSport bookmakere vi henviser til, passer perfekt til dit behov.

Indhold opdateret d. 11. januar 2022