Bonus odds

Et bonus odds er et depositums beløb der bliver belønnet til allerede eksisterende brugere på bettingsites. Disse bonus promotioner kommer i forskellige variationer, de mest populære er bonus odds og registrerings bonus. Bonus odds kan for det meste kun blive brugt på bestemte sportsgrene og begivenheder, som bookmakeren vælger. Dette er for at skabe opmærksomhed på bestemte events, eller for at genetablere fraværende brugere. Det er yderst vigtigt at kende til de forskellige regler og muligheder indenfor bonus odds, da man ellers kan ende med ikke at udnytte bonussen til sin bedste chance.

En anden vigtig ting at være opmærksom på, er at bonus odds variere fra udfra hvilken bookmaker der vælges. Derfor kan det betale sig at sætte sig ind i de forskellige, og vælge den der passer bedst.

Bonus
Omsæt 500 kr og modtag et 500 kr freebet
4,7 stjerner4,7 stjerner4,7 stjerner4,7 stjerner
anmeldelse
SPIL NU
Bonus
100% op til 1000 kr.
4,9 stjerner4,9 stjerner4,9 stjerner4,9 stjerner
anmeldelse
SPIL NU
Bonus
Væddemålskreditter op til 1.000 kr.
4,1 stjerner4,1 stjerner4,1 stjerner4,1 stjerner
anmeldelse
SPIL NU
Bonus
Få op til 500 kr. hvis du taber på dit første spil
4,89 stjerner4,89 stjerner4,89 stjerner4,89 stjerner
anmeldelse
SPIL NU

Hvor kan man finde disse bonus odds?

Det første punkt er at finde sin yndlings bookmakere, med den bedste bonus. Der findes mange anbefalinger og samlinger af de bedste bonus odds på internettet. Det næste skridt er at finde kolonnen ved navn “bonus”. Det er her man finder de fleste tilbud fra bookmakerens bonus odds. Der findes dog nogle sites der bruger andre former, disse kan også variere. En af dem er at man får mulighed for at placere et bonus odds, når man indgiver et normalt odds. Disse skal placeres sammen med et normalt odds og fungere som en ekstra gevinst.

Hvad kan man oddse på med bonus odds?

De fleste bonusser kan blive brugt på alle slags sportsbegivenheder. Der er dog ofte en række restriktioner i forhold til odds typer, man kan bruge.

Derudover kan man ikke bruge bonus odds, til at få flere bonus odds. Dette betyder at man ikke kan spille bonus odds, på salgsfremmende promotions spil.

Udbetaling af bonus indtjening

For at få udbetaling af bonus odds, skal man leve op til en række punkter. Dette involverer for eksempel, at man skal oddse minimum et fuldt odds, højere end et bestemt beløb. Det er altid vigtigt at læse hvad den individuelle bookmaker kræver, før udbetalingen kan ske. Der kan nemlig opstå store problemer for spillere der ikke læser det hele og pludselig skal spille for store beløber, før de kan vinde.

Udnyt bonussen

Bonus odds er noget enhver spiller kan nyde godt af, hvis man håndtere dem på den rigtige måde. Der er dog ofte tale om folk der spilder deres bonus odds, på ligegyldige odds. Det kan dog betale sig at gøre brug af dem, og kan vinde store summer ind, uden den store risiko.

Ved bonus odds har man den frihed at man ikke har noget at tabe, dette betyder at man kan prøve nye metoder af. Desuden vinder man ikke det beløb som bonus oddset indgav, men blot det vundne beløb, uden oddset.

Indhold opdateret d. 14. september 2020