Betting sider uden dansk licens

Hvad er et betting site?

Betting er slet ikke så kompliceret som mange tror. At bette betyder, at du indgår et væddemål for penge med en booker hvor du skal forudsige et udfald på f.eks en sportsbegivenhed, men du kan i princippet vædde med en bookmaker om alt, så længe der er mindst to mulige udfald. Om hvem der vinder den danske Superliga eller hvad Dronningen nævner i hendes nytårstale. Det er nærmest kun fantasien der sætter grænser for hvad du kan vædde med en bookmaker om, men generelt findes der flest fodbold betting sider, da det er den mest populære sport i verden.

Min. 18 år - Sponsoreret indhold
Bonus
100% op til 200€ velkomstbonus + 100 freespins
4.8 stjerner4.8 stjerner4.8 stjerner4.8 stjerner4.8 stjerner SPIL NU
Bonus
100% OP TIL 500€ VELKOMSTBONUS
5 stjerner5 stjerner5 stjerner5 stjerner5 stjerner SPIL NU
Bonus
100% OP TIL 150€ VELKOMSTBONUS
5 stjerner5 stjerner5 stjerner5 stjerner5 stjerner SPIL NU
Bonus
100% OP TIL 100€ VELKOMSTBONUS
4,9 stjerner4,9 stjerner4,9 stjerner4,9 stjerner
anmeldelse
SPIL NU
Bonus
100% OP TIL 100€ VELKOMSTBONUS
4,8 stjerner4,8 stjerner4,8 stjerner4,8 stjerner
anmeldelse
SPIL NU
Bonus
100% OP TIL 100€ VELKOMSTBONUS
5 stjerner5 stjerner5 stjerner5 stjerner5 stjerner SPIL NU
Bonus
100% velkomstbonus
4,85 stjerner4,85 stjerner4,85 stjerner4,85 stjerner
anmeldelse
SPIL NU
Bonus
100% op til €200
5 stjerner5 stjerner5 stjerner5 stjerner5 stjerner SPIL NU
Bonus
100% OP TIL 500€ VELKOMSTBONUS + 5€ gratis bet
4,65 stjerner4,65 stjerner4,65 stjerner4,65 stjerner
anmeldelse
SPIL NU

Hvad kan man spille på, på en almindelig betting side?

Hvad indebærer den danske licens?

Danmark har nogle særlige regler for spil som omfatter betting og bookmakere. Reglerne betyder at bookmakere der holder til i Danmark, skal have dansk licens for at kunne tilbyde spil til danske kunder.

Der er særlige krav man skal leve op til hvis man skal have en dansk licens

 • Man skal bruge NemID til at logge ind
 • Websiden skal være dansksproget
 • Bookmakeren skal være kontrolleret og godkendt af Spillemyndigheden og vil derfor have et synligt certifikat på websiden, som viser dette.
 • Bookmakeren skal betale dansk afgift

Når en bookmaker kan leve op til disse krav, kan den godkendes som dansk. Der er en række fordele du kan få glæde af når du spiller hos en bookmaker med dansk licens. For det første får du dine gevinster udbetalt 100% skattefrit, og derudover er der øget kontrol med bookmakeren som skal leve op til en række strenge krav, således du sikres at alt foregår lovligt og sikkert.

Fordele ved udenlandske betting sider

For nogle spillere, er der fordele ved at vælge en udenlandsk bookmaker, og det vil derfor give mening at vælge bookmakere uden dansk licens.

En af fordelene ved en bookmaker uden dansk licens, kan være at de har et større udbud af spil og sportsgrene i sortimentet. Hvis man har en bestemt liga eller sportsgren, man vil spille på og denne ikke findes hos en bookmaker med dansk licens, kan man være tvunget til at finde en udenlandsk bookmaker

En anden fordel ved at benytter bookmakere uden for det danske marked, er at man i nogle tilfælde kan opnå en større bonus end hvad de danske betting sider tilbyder. I nogle lande tilbyder de en langt højere bonus end i danmark, men her skal det nævnes at gevinsterne man vinder uden dansk licens er skattepligtige, og derfor er det ikke altid en fordel at få en høj bonus, hvis den skal beskattes bagefter.

Ulemper ved udenlandske betting sider

Ulemperne ved at vælge en bookmaker uden dansk licens, er at siderne ofter ikke lever op til de danske krav om udbetaling af gevinster, sikkerhed og fairplay osv. Spillemyndighederne holder ikke opsyn med bookmakere uden dansk licens, som dem med dansk licens, så bliver du behandlet uretfærdigt, står du derfor alene med problemet.

En anden risiko ved at vælge bookmakere uden dansk licens, kan være at de vælger at lukke for optagelsen af danske kunder fra den ene dag til den anden. Hvis du er rigtig uheldig, kan de lukke for ens konto uden at udbetale den resterende balance. Derfor anbefaler vi her på velkomstbonusser.dk at man ikke benytter bookmakere uden dansk licens, men tager et kig på nogle af de sider hvor danske vilkår gælder.

Velkomstbonusser og medlemskampagner på udenlandske betting sider

Hvis du vil prøve en udenlandsk bookmaker, vil det være oplagt at benytte sig af nogle af de mange velkomstbonusser, gratis spins eller medlemskampagner.

Hvad er odds bonus? Det er et tilbud til nye såvel som etablerede spillere, for at motivere dem til at spille hos dem. Der kan være stor forskel på størrelsen på bonusser, som kan variere i beløbsstørrelse, gennemspilskrav samt andre forhold.

Bonusserne kan opdeles i to grupper, velkomstbonus og kampagnebonus, som de fleste bookmakere tilbyder. Der findes adskillige eksempler på sådanne bonus, som f.eks. kan omfatte at indskuddet fordobles, eller du får lov til at lave et gratis væddemål.

Vær altid opmærksom på hvad bonussen kræver af dig inden du indløser den. Læs altid regler og vilkår som du finder på bookmakerens hjemmeside.

Vælg de bedste bonus spil

Når du leder efter de bedste bonusser, har vi lavet nogle punkter herunder som du bør være opmærksom på:

 • Er indskudskrav acceptable på spillerkontoen
 • Dækker udvalget af væddemål og bets dine forventninger?
 • Tilbyder bookmakeren nogle fair og realistiske odds-satser (sammenlign evt. med andre bookmakere)
 • Hvordan er betingelserne for udbetaling af gevinster?
 • Kontroller bookmakerens regler og vilkår for om der er nogle vigtige ting du skal være opmærksom på eller undgå.
 • Er det en bettingside med dansk licens eller en udenlandsk side uden dansk licens.
 • Hvis du er storspiller, skal du sikre dig at bookmakeren accepterer store indsatser pr. bet.

Sådan har vi udvalgt de bedste betting sider

Skal man selv indberette skat på betting sider uden dansk licens?

Hvis du spiller hos en bookmaker med dansk licens, så skal du ikke betale skat af gevinsterne. Så længe en bookmaker har en dansk licens, er gevinsterne skattefri.

Årsagen til det er at at bookmakere med dansk licens er underlagt de danske spillemyndigheder, og har en forpligtelse til at tilbageholde og betale skat af alle dine gevinster, så de er 100% skattefrie når du får dem. Bettingsiden trækker på forhånd 15% af gevinsten og afregner selv med SKAT. De 15% er den eneste afgift som skal betales hos bookmakere med dansk licens til spil. Bettingmarkedet i danmark er reguleret af staten, hvilke gør at bookmakere med licens til spil i danmark, kun har lov til at udbetale skattefri gevinster. Det er for at gøre det lettere og mere overskueligt for odds spillere og brugere at gennemskue hvad den mulige gevinst bliver. Det gælder også ved gevinster opnået fra bonus odds. Så nej du skal ikke betale skal af nogle gevinster som er vundet hos en betting side med dansk licens

Dette er en af fordelene ved online betting hos bookmakere med dansk licens. Selvom du stadig betaler skat af gevinsterne, skal du ikke være ked af at du skal betale skat af din gevinst til SKAT efterfølgende.

Skat på betting sider uden dansk licens

Indhold opdateret d. 9. januar 2024