Odds uden NemID

Er du på udkig efter bookmakere uden krav til brug af NemID, har vi samlet en liste over de bedste
bookmakere nedenunder, så du nemt kan finde den bookmaker der passer dig bedst

Min. 18 år - Sponsoreret indhold
Bonus
100% op til 200€ velkomstbonus + 100 freespins
4.8 stjerner4.8 stjerner4.8 stjerner4.8 stjerner4.8 stjerner SPIL NU
Bonus
100% OP TIL 500€ VELKOMSTBONUS
5 stjerner5 stjerner5 stjerner5 stjerner5 stjerner SPIL NU
Bonus
100% OP TIL 150€ VELKOMSTBONUS
5 stjerner5 stjerner5 stjerner5 stjerner5 stjerner SPIL NU
Bonus
100% OP TIL 100€ VELKOMSTBONUS
4,9 stjerner4,9 stjerner4,9 stjerner4,9 stjerner
anmeldelse
SPIL NU
Bonus
100% OP TIL 100€ VELKOMSTBONUS
4,8 stjerner4,8 stjerner4,8 stjerner4,8 stjerner
anmeldelse
SPIL NU
Bonus
100% OP TIL 100€ VELKOMSTBONUS
5 stjerner5 stjerner5 stjerner5 stjerner5 stjerner SPIL NU
Bonus
100% velkomstbonus
4,85 stjerner4,85 stjerner4,85 stjerner4,85 stjerner
anmeldelse
SPIL NU
Bonus
100% op til €200
5 stjerner5 stjerner5 stjerner5 stjerner5 stjerner SPIL NU
Bonus
100% OP TIL 500€ VELKOMSTBONUS + 5€ gratis bet
4,65 stjerner4,65 stjerner4,65 stjerner4,65 stjerner
anmeldelse
SPIL NU

Hvad er odds uden NemID?

Odds uden om NemID er i princippet det samme som almindelig betting. Den eneste og dog væsentlige forskel er, at man ikke behøver sit NemID når man skal logge ind på odds-siden. Dette skyldes at de udenlandske betting sider, med licens på fx Malta eller Curacao ikke har pligt til at have NemID-verificering.

Hvis du vil undgå at skulle verificere med NemID hver gang, skal du derfor vælge at spille på en side med en udenlandsk licens. Selvom det lyder godt, at skulle slippe for, at bøvle med nøglekort hver gang du vil placere et væddemål, så bør du kende til de faldgrupper og ulemper der er ved netop betting sider uden NemID.

20 Bet er en af de mest populære bookmakere uden NemID

Phone 20bet

Ulemper ved odds uden NemID

Den danske spillelicens har en lang række fordele. Selvom de online betting sider har deres base i et andet land, kan de godt anmode om at blive godkendt til den danske spillelicens for, at kunne tilbyde deres væddemål til danskere. Det er dog ikke alle der har lyst og ambitioner til dette. Dette skyldes primært at der er en lang række stramme krav de skal overholde og at det danske markedet ikke er så stort. De stramme krav er dog med til at give dig en bedre og mere sikker oplevelse på odds-sider med dansk licens.

Skal man selv betale skat på odds sider uden NemID?

Når du spiller via bookmakere uden Nem ID, skal du nogle gange selv indberette din gevinst til SKAT. Hvorvidt det er tilfældet hos den bookmaker du vælger, afhænger af, hvor de har deres licens. Nogle lande indberetter og indbetaler skatten for dig, mens andre ikke gør.
Du bør derfor tage kontakt til den enkelte bookmaker eller til SKAT, for at høre, hvad du skal gøre når du vinder en gevinst hos bookmakeren.

Det kan være en rigtig god idé at undersøge dette først, da det er rigtig træls, at have vundet en stor bonus eller gevinst hos en udenlandsk bookmaker, for efterfølgende at finde ud af, at du skal betale skat af denne.

Fordele ved Odds uden NemID

Selvom der er flere ulemper ved bookmakerne uden dansk licens, er der også et par fordele, som vi bør se nærmere på. Du bør som bruger selv træffe beslutningen om, hvilken licens du ønsker at spille under, og det er derfor vigtigt at du kender fordelene såvelsom ulemperne.

Højere bonusser på udenlandske betting sider

Hvis du er på jagt efter en fed bonus, kan en konto hos en udenlandsk betting side være et godt sted at lede. De udenlandske bookmakere har nemlig ofte større bonusser end de danske.

Dette skyldes tildels, at de ofte har en større fortjeneste, hvis de vinder et væddemål. Dette gør, at de har råd til at betale mere, for at få nye brugere ind på deres spillesider, da en spiller er mere værd.

Det skyldes dog i den grad også, at deres rækkevidde og målgruppe er langt større. Markedet i Danmark er trods alt ikke så stort, hvis man sammenligner det med det tyske, amerikanske eller sågar det norske.

odds uden nemid fodboldkamp

Vi har et stort udvalg af betting sider, så vi er ret sikre på at der er noget til din smag

Hvad kan man oddse på uden NemID?

Ved odds uden om NemID kan man oddse på stort set det samme, som ved odds med NemID. Da der er tale om udenlandske bookmakere kan der dog være kampe på det danske marked, som du ikke kan finde hos en bookmaker uden Nem ID. Vi bestræber os på, kun at henvise til steder hvor du kan foretage spil uden NemID og samtidigt kan spille på alle dine yndlings hold – også selv om der er tale danske kampe/hold.

Du kan med andre ord spille på alt lige fra CSGO, tennis, hestevæddeløb – you name it!

Hvordan oddser man uden NemID?

Spil uden NemID fungerer på præcis samme måde som spil med Nem ID. Den eneste forskel, rent spillemæssigt er, at du i stedet for at spille på en side med dansk licens spiller på en uden. Spil uden NemID har ikke nogen betydning for placeringen af dine bets, men det kan have betydning for din gevinst. Dette kan du læse mere om længere nede på siden. Du placerer altså dine bets på præcis samme måde, som hvis du spiller via en bookmaker med Nem ID. Du skal naturligvis ikke bruge NemID når du logger ind.

Undgå besværet og brug den nye NemID-app

Hvis du leder efter en odds side uden NemID, for at slippe for besværet med at finde nøglekortet frem, bør du overveje at prøve den nye NemID-app. Med den nye NemID app kan du nemlig let og enkelt godkende dine NemID-forespørgsler uden at skulle finde det slidte nøglekort frem.

På denne måde, kan du komme ind og spille hos dine yndlings bookmakere med få kliks. Den nye NemID-app gør det dermed meget lettere og hurtigere at bruge NemID når du skal ind på din betting profil.

Indberetning af gevinster til SKAT

Hvis du vinder på en odds-side udenfor EU, skal du selv stå for at indberette din gevinst til SKAT. Dette gøres via B-indkomst inde på skat.dk. Hvis du vinder på en side med dansk licens vil der allerede være blevet betalt SKAT af gevinsten og du får deres hele beløbet til din rådighed. Denne skatteforskel gør samtidigt at de udenlandske bookmakere ofte kan have bedre væddemål på de samme sportskampe.

Sikkerhed & kontrol

Den danske spillelicens undersøger alle sager og har en høj kontrol på de udbyder som har opnået licensen. På odds sider uden dansk licens kan du opleve at sikkerheden ikke er ligeså god, ligesom kontrollen af eventuelle spillemaskiner og sager ikke nødvendigvis lever op til de danske standarder.

Netop derfor er det vigtigt, at hvis du er fast besluttet på at benytte en odds side uden NemID, at du bruger en dansk guide, som har taget højde for dette. I danmark har du ret til at klage og få undersøgt din sag. De udenlandske bettingsider uden NemID, har naturligvis også krav, som de skal leve op til, men for at kende disse og dine rettigheder bør du læse op på den enkelte licens, hvis du planlægger at spille for større beløber.

Vi bestræber os på kun, at anbefale odds sider der er gode og har et godt omdømme. Derfor vil vi også meget gerne høre fra dig, hvis du har en dårlig erfaring med et af de steder vi anbefaler, så vi kan tage det med i vores vurdering af spillesiden. Derudover kan vi ofte gøre noget for at udbedre problemer med fx udbetaling af gevinst og andre uoverensstemmelser der måtte være.

De udenlandske odds sider bliver ofte kontrolleret af internationale firmaer som fx. eCOGRA for at finde ud af om siden er ‘retfærdighed’, hvilket vil sige at der bliver tjekket vinderchancer, udbetalingskrav mm.

Du kan bette på alle mulige sportsgrene fra hele verden. Lige fra hestevæddeløb til eSport som CS:GO.

odds uden nemid

Udbetalinger

En af de ting mange har problemer med, når de spiller odds uden NemID er, at de ikke kan få udbetalt deres gevinst. Det kan være noget af det mest irriterende, hvis du har placeringer et godt odds -og den er gået hjem, for efterfølgende at finde ud af at du ikke lever op til gennemspilskrav o.l. Det er derfor vigtigt at du læser regler og vilkår igennem, inden du takker ja til en velkomstbonus.

Flere kampe

Bookmakere uden NemID har ofte flere kampe og flere spilletyper, som du kan vælge imellem. Det er ikke ualmindeligt at de fx dækker et par fodboldligaer fra hvert land, og samtidigt også understøtter alle de andre store sportsgrene. Det bookmakere der er med på moden, tilbyder også eSports betting nu. Der vil derfor i mange tilfælde være langt flere kampe at vælge imellem.

Må man lave betting uden om ROFUS?

Det er ikke som sådan ulovligt at placere et odds uden om ROFUS, det er dog på ingen måde anbefalelsesværdigt, da du uden tvivl, har haft en rigtig god grund, til at tilmelde dig ROFUS i første omgang. Hvis dit formål med at finde en bookmaker uden Nem ID er, at omgås din ROFUS registrering, er denne guide derfor ikke henvendt til dig. I stedet for at lede efter en bookmaker uden dansk licens, bør du i stedet opsøge ROFUS og få hjælp og vejledning til at kontrollere din spilleafhængighed. Du kan også med fordel kontakte dem, der hjalp dig med at blive registreret i første omgang.

Hvordan finder man de bedste udenlandske bookmakere?

Vi har samlet en liste øverst på denne side med de bedste udenlandske betting sider. Listen bliver opdateret løbende når der kommer nye spændende bookmakere.

Du skal nu have et spillekort for spil på Oddset og Tips hos forhandleren

Reglerne for spil på Oddset, Tips eller Dantoto i hele landets fysiske butikker såsom kiosker, tankstationer og supermarkeder er blevet strammet i 2020, derfor er det ikke længere muligt oprette nye spil uden et spillekort. Det betyder at du ikke kan komme direkte fra gaden og oddse på din favoritkamp uden et spillekort.

Reglerne er trådt i kraft fra oktober 2020 og man skal bruge nem id for at oprette et spillekort

Regler og vilkår gælder. Dem kan du blandt andet læse mere om på danskespil.dk

Indhold opdateret d. 9. januar 2024