Live odds

Live odds er en nyere mulighed indenfor odds, hvor online bookmakere gør det muligt, at spille på igangværende spil. Dette er typisk relevant for den erfarne odds spiller, da det kræver en vis form for teknik og dygtighed. Live odds betyder altså for spillerne at de kan overvære spillets udfoldning og handle når en mulighed opstår. De mest populære sportsgrene som bruger live odds, er typisk: fodbold, tennis, formula 1 og dart. Men mange andre sportsgrene, er også tilgængelige nu til dags.

Bonus
Omsæt 500 kr og modtag et 500 kr freebet
4,7 stjerner4,7 stjerner4,7 stjerner4,7 stjerner
anmeldelse
SPIL NU
Bonus
100% op til 1000 kr.
4,9 stjerner4,9 stjerner4,9 stjerner4,9 stjerner
anmeldelse
SPIL NU
Bonus
Væddemålskreditter op til 1.000 kr.
4,1 stjerner4,1 stjerner4,1 stjerner4,1 stjerner
anmeldelse
SPIL NU
Bonus
Få op til 500 kr. hvis du taber på dit første spil
4,89 stjerner4,89 stjerner4,89 stjerner4,89 stjerner
anmeldelse
SPIL NU

Forskellige typer live odds

Alt afhængig af hvilken sportsgren og hvilken bookmaker man vælger, er der mange forskellige typer live odds. Det kræver nemlig en del fra bookmakeren at styre et live odds, i modsætning til det normale odds system, som på håndteres på forhånd. Dette involvere blandt andet at bookmakeren skal opsætte nye odds og ændre væddemålene gennem runderne.

Traditionelle odds

Med traditionelle odds menes der at de odds muligheder der var tilgængelige før begivenheden startede, stadig vil være tilgængelige. Den eneste forskel der vil ske, er at oddset vil ændre efter begivenhedens start, alt afhængigt af hvordan spillet udfolder sig.

Så hvis vi tager et eksempel i en fodboldkamp hvor det er OB mod FCK. Her vil start oddsene højst sandsynligt være højere for, at FCK vinder men hvis Todi Jónsson fra FCK brækker benet, ændre oddsene sig. Dette kunne betyde at oddset nu ville give 3x gange igen, hvor man før kun ville få 2x gange igen. Et scenarie som dette, kunne blive altafgørende for den erfarne oddser. Samtidig ville OBs odds for at vinde, måske blive lavere men mere sikre.

Ved denne type odds vil man kunne oddse på hvem der vinder spillet, men også andre odds som over/under og mange andre.

Parleys

Gennem spillet vil der også være mulighed for at placere parley odds, som betyder at man oddser på en række resultater gennem kampen. Ved live odds kan man altså placere sine bets gennem spillet, dermed også placere nye parley odds, eller bygge flere muligheder på sit eksisterende odds. Denne type odds, kan resultere i meget højere gevinster end det traditionelle, men kræver altså at alle væddemålene går ind.

Konstant underholdning

Live odds er altså en nyere måde at føre væddemål på og giver en følelse, af at chancerne udfolder sig gennem spillets gang. Dette passer perfekt til en engagerede odds bruger, da det kræver at man virkelig følger med i spillet og sætter sig ind i ens chancer. I normale odds, behøver man ikke engang at se kampens udfoldning, men blot resultatet. Dette har markant ændret sig efter live odds kom til verden. Man bør dog passe på, da spillets resultater også kan vildlede spillerne til, at føre ukontrollerede og usikre odds på spillets resultat. Derfor menes der, at denne type odds, er for den mere erfarne spiller.

Derudover er det vigtigt at føre, en form for strategi i sine spilmuligheder. Dette kan der læses utroligt meget om på nettet, hvor man kan finde de bedste teknikker og strategier til live odds. En anden ting der gør sig gældende i live odds, er at spillerne rent faktisk har større chance for at vinde, end ved normale odds. Dette har blandt andet at gøre med, at ved et normalt odds, kender bookmakeren typisk til ting, som du ikke gør. Dette kunne have at gøre med individuelle skader hos spillerne, karantæner eller nyligt opstået dårlige tider hos et hold. Dette giver bookmakeren en større chance for, at vide kampens resultat. Men når det kommer til live odds, vil bookmakeren have lige så stor viden, som den individuelle odds spiller.

Indhold opdateret d. 14. september 2020