Betting sider

Kan du godt lide at øge interessen ved en god fodbold kamp, ved at placere et odds på et af holdene? Måske ønsker du at øge spændingen næste gang du skal se en CSGO kamp? Uanset om du er til fodbold, tennis eller CSGO betting er det vigtigt at du finder det betting site der passer til dit behov.

Bonus
Omsæt 500 kr og modtag et 500 kr freebet
4,7 stjerner4,7 stjerner4,7 stjerner4,7 stjerner
anmeldelse
SPIL NU
Bonus
100% op til 1000 kr.
4,9 stjerner4,9 stjerner4,9 stjerner4,9 stjerner
anmeldelse
SPIL NU
Bonus
Væddemålskreditter op til 1.000 kr.
4,1 stjerner4,1 stjerner4,1 stjerner4,1 stjerner
anmeldelse
SPIL NU
Bonus
Få op til 500 kr. hvis du taber på dit første spil
4,89 stjerner4,89 stjerner4,89 stjerner4,89 stjerner
anmeldelse
SPIL NU

Bedste betting sider

Vi har i listen ovenfor samlet de bedste betting sider – men hvordan har vi fundet frem til at vise netop disse betting sites? Herunder kan du læse lidt om, de forskellige krav vi stiller til betting sites, før vi lister dem ovenfor.

Sikkerhed & kontrol

Vores kriterier for at vise en betting side på listen er naturligvis først og fremmest, at sikkerheden på betting siden er i top. De forskellige betting sites skal derfor leve op til vores krav om, at der løbende skal kontrolleres for snyd, af en uafhængig myndighed. Derudover er det vigtig at du let og simpelt kan få udbetalt din gevinst ved hjælp af de mest almindelige betalingsmuligheder.

Support

Udover sikkerheden er det vigtigt for os, at der er en god live support og at denne som et minimum er på engelsk. Med en live chat support, kan du lyn hurtigt få svar på eventuelle spørgsmål og få hjælp til udbetalinger og hvad der ellers måtte være brug for. Vi bruger selv live supporten meget på de betting sites vi bruger og vi ved derfor hvor vigtig denne er.

Bonusser

Attraktive velkomstbonusser er endnu et krav, således at de spillere vi henviser til et betting site, kan få maksimal sjov for alle pengene. Dette giver lidt sig selv (velkomstbonusser.com, red.). Vi går også meget op i, at betting sites har en eller flere attraktive kampagner til eksisterende spillere. Dette gør, at du hele tiden kan få flest mulige bets for pengene hvad enten du er til eSport eller sports betting.

Antallet af kampe

Udover dette er antallet af spilmuligheder også en vigtig faktor. Det skal være muligt at foretage sports betting indenfor de fleste sportsgrene og det er vigtig for os, at det enkelte betting site har en lang række aktive kampe, som brugerene kan oddse på. Det dur ikke at der kun kan spilles på fx russiske serie 2 kampe.

Vurdering af betting sider

I vores vurdering af de forskellige betting sider, har vi ikke udelukkende baseret dem på, om den enkelte bookmaker har en licens i danmark. I og med at vi henvender os til udenlandsdanskere bør dette naturligvis heller ikke at være et krav. Udenlandske betting sider har nemlig også en lang række fordele, og hvis man ved hvor mange skal kigge, er der nogle rigtigt gode iblandt. Når det kommer til udenlandske bookmakere vil der være langt flere kampe at spille på, federe velkomstbonusser samt god kontrol af siderne.

Vi giver derfor vores uforbeholdne anbefaling i listen ovenfor.

Indhold opdateret d. 8. marts 2024